Hemsida för Vännfors

Vännfors goes online!

Sedan den 17 april hittar du allt du behöver veta om vad som händer i byn på Vännfors nya hemsida. Här hittar du information om de olika föreningarna i byn, om Vännforsrodden och om aktuella händelser, nyheter och mycket mer.

Byaföreningen driver hemsidan men vi hoppas att alla föreningar vill finnas med så att allt man vill veta finns på samma plats. Det finns möjlighet till en presentation av respektive förening. Dessutom kan nyheter publiceras på startsidan. Vi vill till exempel informera om när det händer något, om det till exempel planeras en sparkfest eller om det uppstår problem med vattnet. Tanken är att skapa en levande hemsidan med information från de olika föreningarna.

Har du önskemål om vad som ska finnas på hemsidan eller en bild som du vill dela med dig av så kontakta Elisabeth Skoog, sekreterare i byaföreningen. Du kan också skicka information, bilder och frågor till info@vannfors.se.

Om du vill publicera en bild kom ihåg att fråga eventuella personer som syns om de vill vara med. Ange också vem som är fotograf när du skickar in bilden.