Invigning av vandringsleden

17/8 är det dags att inviga vandringsleden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kl 13 startar en gemensam vandring av leden från Hedlunda och ned till Vännforsbäck / Kullar och klang. Skjuts ordnas upp 20 min innan, med utgång från Missionshuset.

Från kl 14 grillar vi hamburgare och umgås vid Kullar och Klang. Vill du inte vandra är du naturligtvis ändå välkommen att umgås och äta. Hästskjuts finns för de barn som önskar.

Invigningen sker kl 15.

Efter invigningen kan dem som önskar gå sista biten tillbaka till Vännfors. Så klart är även dem som inte gått den övre delen välkomna att hänga på sista biten. För dig som vandrat den första delen men vill hoppa av här, ordnar vi även skjuts tillbaka till Missionshuset.

För att vi ska kunna planera bilar behöver vi veta antalet personer och därför måste man anmäla sig. Anmälan via Cecilia Önnhall: onnhall@gmail.com, 070-5886264, kenneth.williamsson@alvnet.se, 070-6449344. Senast på onsdag!